Οινικό ταξίδι στην Δράμα

Η περιοχή της Δράμας μνημονεύεται από την Αρχαιότητα ως σπουδαία οινοπαραγωγός περιοχή, ενώ σήμερα φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας. Αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια στον οινικό χάρτη της Αρχαιότητας, η Δράμα αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της Διονυσιακής λατρείας. Η περιοχή προσφέρει ιδανικό μικροκλίμα τόσο για διεθνείς όσο και γηγενείς ποικιλίες οι οποίες έχουν παράξει πολυβραβευμένα κρασιά.

image description
Καλύτερη Περίοδος:όλο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Νομός Δράμας

Εκδρομές με Γευσιγνωσία Κρασιού

Συνδυάστε την εκδρομή σας, με Γευσιγνωσία Κρασιού σε ένα από τα Οινοποιεία της περιοχής και όχι μόνο.
Aggitis Cave

  Aggitis Trail 4×4

  8 ώρες

  Εκδρομή με ελαφριά πεζοπορία και γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

  5
  Βασισμένο σε 3 Κριτικές
  Elatia Forest

   Brunch στο Δάσος Ελατιάς

   7 ώρες

   Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

   5
   Βασισμένο σε 4 Κριτικές
   kataraktis agias varvaras stin Drama dypotama

    Γη του Νέστου

    8 ώρες

    Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

    5
    Βασισμένο σε 1 Κριτική
    Ancient Theatre of Philippi

     Philippi Tour

     7 ώρες

     Εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο ιδιαίτερο μοναστήρι της Εικοσιφοινίσης, σε ένα από τα μοναδικά Σπήλαια της περιοχής και σε ένα Πανέμορφο Οινοποιείο.

     5
     Βασισμένο σε 1 Κριτική
     costa lazaridi winery

      Οινοποιεία της Δράμας

      5 ώρες

      Η περιοχή της Δράμας  φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας και μνημονεύεται από την Αρχαιότητα ως σπουδαία οινοπαραγωγός περιοχή. Η εκδρομή αυτή περιλαμβάνει επίσκεψη σε 3 Οινοποιεία της περιοχής.

      5
      Βασισμένο σε 1 Κριτική