Τί να κάνω στη Δράμα ;

Αναρωτιέσαι  τι να κάνω στη Δράμα ; ή τι να δω στη Δράμα ;

Τότε σου έχουμε την απάντηση. Απλά ακολούθησε μας.

image description

Πολιτισμός

- Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων - Λόφος Καστά - Αρχαιολογικό χώρος Αμφίπολης - Ιερό Διονύσου Καλή Βρύση

image description

Θρησκευτικός τουρισμός

- Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης - Ιερό Μοναστήρι Αναλήψεως Σωτήρος - Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας - Παρεκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής

image description

Σπήλαια

- Σπήλαιο Αλιστράτης - Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη - Σπήλαιο Ορφέα με τις προιστορικές βραχογραφίες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ;

Η Δράμα προσφέρει πληθώρα επιλογών και τοπίων απίστευτου κάλους. Ποτάμια, Σπήλαια , Παρθένα Δάση, Ατέλειωτα Βουνά, κορυφαία Οινοποιεία και πολλά άλλα, συνθέτουν ένα προορισμό που καθιστούν την Δράμα κορυφαίο του εναλλακτικού τουρισμού. Εμπιστευθείτε μας να σας ταξιδέψουμε και να σας γνωρίσουμε την περιοχή μας.

ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η ευρύτερη περιοχή της Δράμας με το Δάσος της Ελατιάς και το Παρθένο Δάσος Φρακτού αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να νιώσουν την άγρια ομορφιά της φύσης εκεί που η οργιαστική βλάστηση και η τεράστια βιοποικιλότητα, την καθιστούν μοναδικό φαινόμενο για τη χώρα.

ΔΑΣΟΣ ΕΛΑΤΙΑΣ ή ΚΑΡΑΝΤΕΡΕ: 70χλμ από την πόλη Δράμας. Περίπου 1,5-2 ώρες δρόμος άσφαλτος. Το μοναδικό Δάσος Ερυθρελάτης στην Ελλάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΦΡΑΚΤΟΥ : 90χλμ από την πόλη της Δράμας. Περίπου 2,5 ώρες δρόμος. τα 20 χλμ είναι καλός χωματόδρομος. Χρειάζεται επικοινωνία με το δασονομείο Παρανεστίου για να σας δοθεί άδεια να πάτε.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η περιοχή της Δράμας μνημονεύεται από την Αρχαιότητα ως σπουδαία οινοπαραγωγός περιοχή, ενώ σήμερα φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας.

Τα οινοποιεία της Δράμας που μπορείς να επισκεφθείς.

* CHATEAU NICO LAZARIDI - Αγορά Δράμας
* ΚΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ - Μικροχώρι Δράμας
* DOMAINE COSTA LAZARIDI - Αδριανή Δράμας
* KTIMA PAVLIDI - Κοκκινόγεια Δράμας
* ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ - Αδριανή Δράμας
* OENOPS - Προσοτσάνη Δράμας
* DOMAINE MICHAELIDI - Άγιος Αθανάσιος Δράμας
* OENOGENESIS - Δοξάτο Δράμας

ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Πριν φύγεις από την Δράμα σου προτείνουμε να αγοράσεις Κρασιά από τα οινοποιεία, αλλαντικά γιατί φημίζεται η περιοχή για την αλλαντοποιεία της, μαστιχωτό χαλβά καθώς και να μην φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις κεμπάπια.

Εστιάζουμε στις ανάγκες του ταξιδιώτη

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μία μεγάλη πληθώρα επιλογών στην Δράμα, με εκδρομές, περιηγήσεις, δραστηριότητες που μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του κάθε ταξιδιώτη. Όλες μας οι παροχές προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και πάντα γίνονται με γνώμονα το καλύτερο του ταξιδιώτη.

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
90%
ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
93%
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
82%
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
95%
`` Αφήστε μας να σας δείξουμε την πανέμορφη άγνωστη Δράμα ``