Νιώσε στην φύση ξανά.

Πεζοπορία σε μοναδικά μονοπάτια, με πιστοποιημένους συνοδούς βουνού και συνδυάζοντας και άλλες παροχές, σας εγγυόμαστε για μία ασφαλή πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Μέσα από ρέματα, μοναδικά δάση και πολλά πράσινα μονοπάτια. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να προσαρμόσουμε την πεζοπορία, στις δικές σας ανάγκες αλλά και με το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείτε.

image description
Καλύτερη Περίοδος:Όλο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Μενοίκιο, Παγγαίο, Ελατιά.

Εκδρομές Βουνού

Συνδιάστε μία εκδρομή με πεζοπορία στο Βουνό.
monopati thilias

  Πεζοπορία Θηλιά Ξάνθης ~ 25 Φεβρουαρίου

  μονοήμερη

  Πεζοπορία 15χλμ στο μονοπάτι Θηλιάς στην Ξάνθη, σε μία μέτριας δυσκολίας διαδρομή 5ωρών περίπου και 600 υψομετρικών και συνέχεια με ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

  0
  Βασισμένο σε 0 Κριτική
  IMG 20230716 121416 e1694876220678

   Πεζοπορία στη Δράμα

   6 ώρες

   Πεζοπορία σε γνωστά μονοπάτια της Δράμας. Γρανίτης, Ελατιά, Παρανέστι είναι μερικά από τα γνωστά μονοπάτια της περιοχής όπου ο πεζοπόρους μπορεί πολύ εύκολα να γνωρίσει.  

   5
   Βασισμένο σε 2 Κριτικές
   τηλεσκόπιο, αστροπαρατήρηση, astroparatirisi, astronomia, αστρονομία, d

    Αστροπαρατήρηση με 8″ τηλεσκόπιο

    4 ώρες

    Ερχόμαστε στον χώρο σας και σας δείχνουμε όλα τα διαμάντια του έναστρου ουρανού. Μαθαίνουμε να χαρτογραφούμε τον ουρανό όλες τις εποχές. Να διακρίνουμε τους πλανήτες ανάμεσα στους απλανείς αστέρες και πολλά πολλά ακόμα μυστικά του ουρανού. *ιδανικό για Σχολεία, Συλλόγους,…

    0
    Βασισμένο σε 0 Κριτική
    Aggitis Cave

     Aggitis Trail 4×4

     8 ώρες

     Εκδρομή με ελαφριά πεζοπορία και γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

     5
     Βασισμένο σε 3 Κριτικές
     Elatia Forest

      Brunch στο Δάσος Ελατιάς

      7 ώρες

      Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

      5
      Βασισμένο σε 4 Κριτικές
      Partheno Dasos Fraktou Drama

       Γη του Νέστου

       8 ώρες

       Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

       5
       Βασισμένο σε 1 Κριτική