Νιώσε στην φύση ξανά.

Πεζοπορία σε μοναδικά μονοπάτια, με πιστοποιημένους συνοδούς βουνού και συνδυάζοντας και άλλες παροχές, σας εγγυόμαστε για μία ασφαλή πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Μέσα από ρέματα, μοναδικά δάση και πολλά πράσινα μονοπάτια. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να προσαρμόσουμε την πεζοπορία, στις δικές σας ανάγκες αλλά και με το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείτε.

image description
Καλύτερη Περίοδος:Όλο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Μενοίκιο, Παγγαίο, Ελατιά.

Εκδρομές Βουνού

Συνδιάστε μία εκδρομή με πεζοπορία στο Βουνό.
πεζοπορία στη Δράμα

  Δάσος Ελατιάς | Πεζοπορία ~ 30 Ιουνίου

  μονοήμερη

  Πεζοπορία 12χλμ στο Δάσος Ελατιάς και το πανέμορφο Στραβόρεμα, σε μία μέτριας δυσκολίας πεζοπορία 5ωρών περίπου και 240 υψομετρικών.

  0
  Βασισμένο σε 0 Κριτική
  IMG 20230716 121416 e1694876220678

   Πεζοπορία στη Δράμα

   6 ώρες

   Πεζοπορία σε γνωστά μονοπάτια της Δράμας. Γρανίτης, Ελατιά, Παρανέστι είναι μερικά από τα γνωστά μονοπάτια της περιοχής όπου ο πεζοπόρους μπορεί πολύ εύκολα να γνωρίσει.  

   5
   Βασισμένο σε 2 Κριτικές
   Aggitis Cave

    Aggitis Trail 4×4

    8 ώρες

    Εκδρομή στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό ποτάμιο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη,  το Φαράγγι Αγγίτη με την υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα, καθώς και το  Σπήλαιο του Ορφέα με τις προϊστορικές βραχογραφίες 4.000 χρόνων 

    5
    Βασισμένο σε 3 Κριτικές
    Elatia Forest

     Brunch στο Δάσος Ελατιάς

     7 ώρες

     Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς στη Δράμα, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά »

     5
     Βασισμένο σε 4 Κριτικές
     kataraktis agias varvaras stin Drama dypotama

      Γη του Νέστου

      8 ώρες

      Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

      5
      Βασισμένο σε 1 Κριτική