Ας πετάξουμε ξανά...

Θέλετε να γευτείτε την μαγεία της ελεύθερης πτήσης με αλεξίπτωτο πλαγιάς; Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο. Ο καθένας μπορεί να πετάξει με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το μόνο που χρειάζεται είναι…τόλμη. Για να κάνετε μια διπλή πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

Η εκπαίδευση που είναι ολιγόλεπτη γίνεται επιτόπου από τον πιλότο που θα σας πετάξει και το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι… ένα καλό τρέξιμο κατά την απογείωση και αυτό ήταν. Στο τέλος θα παραλάβετε ένα βίντεο με την πτήση σας καθώς και ενθύμιο επιβεβαίωσης πτήσης με αλεξίπτωτο.

Μην αργείτε... Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε....

Προϋποθέσεις για πτήση
Ηλικία : 12ετών και άνω
Από 12-18 ετών απαιτείται η συγκατάθεση γονέα
Σωματικό βάρος : 30-100kg (120kg max)
Υποδήματα : Σταθερά παπούτσια (αθλητικά ή μποτάκια)
Ρούχα : Ζεστά ρούχα τον χειμώνα και αντιανεμικό το καλοκαίρι

Η διάρκεια της πτήσης είναι από 5 έως 20 λεπτά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και το ύψος της απογείωσης (συνήθως η διάρκεια είναι 10-15 λεπτά)

image description
Καλύτερη Περίοδος:Απρίλιος - Οκτώβριος
Δημοφιλείς Προορισμοί:Δράμα

Εκδρομές

Απολαύστε αυτήν την υπέροχη εμπειρία ή συνδιάστε την με εξόρμησεις στην περιοχή.
Falakro oros stin Drama me xionia

  North Drama 4×4

  8 ώρες

  Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

  5
  Βασισμένο σε 1 Κριτική
  Paragliding

   Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

   2 ώρες

   Ζήσε την μοναδική εμπειρία του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους και το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

   5
   Βασισμένο σε 3 Κριτικές