Νιώσε την άγρια ομορφιά της φύσης

Το βουνό και η φύση γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουν αποτελέσει μία διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα για χιλιάδες ανθρώπους που ζούμε στο κλεινόν άστυ. Η ευρύτερη περιοχή της Δράμας με το δάσος της Ελατιάς και το Παρθένο Δάσος Φρακτού αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να νιώσουν την άγρια ομορφιά της φύσης εκεί που η οργιαστική βλάστηση και η τεράστια βιοποικιλότητα, την καθιστούν μοναδικό φαινόμενο για την χώρα.

image description
Καλύτερη Περίοδος:Ολο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Δάσος Ελατιάς, Παρθένο Δάσος Φρακτού

Off Road Safari Trips

Επιλέξτε μία από τις εκδρομές μας με jeep 4x4 στα μοναδικά βουνά της Δράμας ή δημιουργήστε την δική σας εκδρομή σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.
Aggitis Cave

  Aggitis Trail 4×4

  8 ώρες

  Εκδρομή με γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

  5
  Βασισμένο σε 1 Κριτική
  Brunch στο Δάσος Ελατιάς

   Brunch στο Δάσος Ελατιάς

   6 ώρες

   Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

   5
   Βασισμένο σε 1 Κριτική
   Partheno Dasos Fraktou Drama

    Γη του Νέστου

    8 ώρες

    Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Brunch.

    5
    Βασισμένο σε 1 Κριτική
    Falakro oros stin Drama me xionia

     North Drama 4×4

     8 ώρες

     Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

     5
     Βασισμένο σε 1 Κριτική
     Paragliding

      Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

      2 ώρες

      Ζήσε την μοναδική εμπειρία του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους και το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

      5
      Βασισμένο σε 3 Κριτικές