Νιώσε την άγρια ομορφιά της φύσης

Το βουνό και η φύση γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουν αποτελέσει μία διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα για χιλιάδες ανθρώπους που ζούμε στο κλεινόν άστυ. Η ευρύτερη περιοχή της Δράμας με το δάσος της Ελατιάς και το Παρθένο Δάσος Φρακτού αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να νιώσουν την άγρια ομορφιά της φύσης εκεί που η οργιαστική βλάστηση και η τεράστια βιοποικιλότητα, την καθιστούν μοναδικό φαινόμενο για την χώρα.

image description
Καλύτερη Περίοδος:Ολο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Δάσος Ελατιάς, Παρθένο Δάσος Φρακτού

Off Road Safari Trips

Επιλέξτε μία από τις εκδρομές μας με jeep 4x4 στα μοναδικά βουνά της Δράμας ή δημιουργήστε την δική σας εκδρομή σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.
IMG 20230716 121416 e1694876220678

  Πεζοπορία στη Δράμα

  6 ώρες

  Πεζοπορία σε γνωστά μονοπάτια της Δράμας. Γρανίτης, Ελατιά, Παρανέστι είναι μερικά από τα γνωστά μονοπάτια της περιοχής όπου ο πεζοπόρους μπορεί πολύ εύκολα να γνωρίσει.  

  5
  Βασισμένο σε 2 Κριτικές
  biking family

   City Ride και Άλσος Κορυλόβου

   3 ώρες

   Από το ιστορικό κέντρο της Δράμας και τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, οδηγούμε προς το πευκοδάσος του Κορυλόβου. Τα μονοπάτια του θα μας οδηγήσουν στην περιοχή Πανόραμα, με θέα στους Φιλλίπους, το όρος Παγγαίο και την πεδιάδα της Δράμας.

   0
   Βασισμένο σε 0 Κριτική
   Aggitis Cave

    Aggitis Trail 4×4

    8 ώρες

    Εκδρομή με ελαφριά πεζοπορία και γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

    5
    Βασισμένο σε 3 Κριτικές
    Elatia Forest

     Brunch στο Δάσος Ελατιάς

     7 ώρες

     Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

     5
     Βασισμένο σε 4 Κριτικές
     kataraktis agias varvaras stin Drama dypotama

      Γη του Νέστου

      8 ώρες

      Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

      5
      Βασισμένο σε 1 Κριτική
      IMG 20230815 184325 002

       North Drama 4×4

       8 ώρες

       Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

       5
       Βασισμένο σε 1 Κριτική
       Paragliding

        Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

        2 ώρες

        Ζήσε την μοναδική εμπειρία του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους και το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

        5
        Βασισμένο σε 4 Κριτικές