Νιώσε την άγρια ομορφιά της φύσης

Το βουνό και η φύση γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουν αποτελέσει μία διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα για χιλιάδες ανθρώπους που ζούμε στο κλεινόν άστυ. Η ευρύτερη περιοχή της Δράμας με το δάσος της Ελατιάς και το Παρθένο Δάσος Φρακτού αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να νιώσουν την άγρια ομορφιά της φύσης εκεί που η οργιαστική βλάστηση και η τεράστια βιοποικιλότητα, την καθιστούν μοναδικό φαινόμενο για την χώρα.

image description
Καλύτερη Περίοδος:Ολο το χρόνο
Δημοφιλείς Προορισμοί:Δάσος Ελατιάς, Παρθένο Δάσος Φρακτού

Off Road Safari Trips

Επιλέξτε μία από τις εκδρομές μας με jeep 4x4 στα μοναδικά βουνά της Δράμας ή δημιουργήστε την δική σας εκδρομή σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.
rafting ston nesto

  Aggitis Trail 4×4

  8 ώρες

  Εκδρομή στο Φαράγγι του Αγγίτη και την γύρω περιοχή, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό Σπήλαιο Αλιστράτης. Θα τελειώσουμε την εκδρομή μας με Ράφτιγκ στον ποταμό Αγγίτη. Η εμπειρία αυτή θα σας γεμίσει αδρεναλίνη και θα σας μείνει αξέχαστη, αντικρίζοντας την…

  5
  Βασισμένο σε 1 Κριτική
  alexiptwto plagias dramas explore

   Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

   2 ώρες

   Ζήσε την μοναδική εμπειρία του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους και το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

   5
   Βασισμένο σε 3 Κριτικές
   Dasos Elatias stin Drama enallaktikes morfes tourismou

    Δάσος Ελατιάς με 4×4

    6 ώρες

    Εκδρομή με jeep 4×4 στο δάσος Ελατιάς. Το δάσος Ελατιάς ή «Καράντερε», είναι ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

    5
    Βασισμένο σε 1 Κριτική
    Partheno Dasos Fraktou Drama

     Παρανέστια Γη

     8 ώρες

     Μία μοναδική εκδρομή στην Παρανέστια Γη με jeep 4×4.  Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Μεγάλα Φράγματα και πολλά άλλα.

     5
     Βασισμένο σε 1 Κριτική
     falakro oros drama vouno ekdromi enallaktikos tourismos

      Δραμινή Γη

      2 μέρες

      Ένα διήμερο στην Ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Επίσκεψη σε μονάδικά σπήλαια, άγρια δάση, κρυμμένους καταράκτες και πολλά ακόμα. Θα νιώσετε την εμπειρία της φύσης στα καλύτερα της

      5
      Βασισμένο σε 1 Κριτική
      Falakro oros stin Drama me xionia

       North Drama 4×4

       8 ώρες

       Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

       5
       Βασισμένο σε 1 Κριτική
       partheno dasos fraktou stin Drama paranesti

        Παρθένο Δάσος Φρακτού

        9 ώρες

        Μια εκδρομή στο πιο άγριο δάσος της χώρας, το Παρθένο Δάσος Φρακτού που αποτελεί ένα από τα ελάχιστα, εναπομείναντα, αδιατάρακτα δασικά οικοσυστήματα της Ευρώπης.

        5
        Βασισμένο σε 2 Κριτικές