Επιλέξτε Jeep Tours με βάση την περιοχή


  • Όλα
  • Δάσος Ελατιάς
  • Νομός Δράμας
  • Νομός Καβάλας
  • Νομός Ξάνθης
  • Νομός Σέρρών
  • Παγγαίο Όρος
  • Παρανέστια Γη
  • Παρθένο Δάσος Φρακτού
  • Φαλακρό Όρος
Πεζοπορία στη Δράμα

  

Πεζοπορία σε γνωστά μονοπάτια στη Δράμα. Γρανίτης, Ελατιά, Παρανέστι είναι μερικά από τα γνωστά μονοπάτια της περιοχής όπου ο πεζοπόρους μπορεί πολύ εύκολα να γνωρίσει.

Η τιμή είναι για οργανωμένο γκρουπ με λεωφορείο. Για μεμονωμένους ταξιδιώτες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

 

Αστροπαρατήρηση στη Δράμα με 8″ τηλεσκόπιο

  

Αστροπαρατήρηση στη Δράμα με 8″ τηλεσκόπιο. Ερχόμαστε στον χώρο σας και σας δείχνουμε όλα τα διαμάντια του έναστρου ουρανού. Μαθαίνουμε να χαρτογραφούμε τον ουρανό όλες τις εποχές. Να διακρίνουμε τους πλανήτες ανάμεσα στους απλανείς αστέρες και πολλά πολλά ακόμα μυστικά του ουρανού. *ιδανικό για Σχολεία, Συλλόγους, ειδικές περιπτώσεις.

 

Ride Άλσος Καλλιφύτου – Ταξιάρχες – Βαθύλακος

  

Στη διαδρομή αυτή διασχίζουμε το χείμαρρο της Καλλιφύτου με το πλατανόδασος και τους ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς. Ανεβαίνουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία από το οποίο ξεκινάνε τεχνικές καταβάσεις διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Tip της διαδρομής η συχνή εμφάνιση ζαρκαδιών.

 

City Ride και Άλσος Κορυλόβου

  

Από το ιστορικό κέντρο της Δράμας και τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, οδηγούμε προς το πευκοδάσος του Κορυλόβου. Τα μονοπάτια του θα μας οδηγήσουν στην περιοχή Πανόραμα, με θέα στους Φιλλίπους, το όρος Παγγαίο και την πεδιάδα της Δράμας.

 

Aggitis Trail 4×4

  

Εκδρομή στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό ποτάμιο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη,   το Ιερό του Διονύσου στην Καλή βρύση, το Φαράγγι Αγγίτη με την υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα, καθώς και το  Σπήλαιο του Ορφέα με τις προϊστορικές βραχογραφίες 4.000 χρόνων 

 

Brunch στο Δάσος Ελατιάς

  

Εκδρομή με jeep 4×4  και brunch στο δάσος Ελατιάς ή «Καράντερε» στη Δράμα, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

Γη του Νέστου

  

Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με jeep 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες, Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια και ένα μοναδικό Γεύμα.

 

Philippi Tour

  

Εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο ιδιαίτερο μοναστήρι της Εικοσιφοινίσης, σε ένα από τα μοναδικά Σπήλαια της περιοχής και σε ένα Πανέμορφο Οινοποιείο.

 

North Drama 4×4

  

Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

 

Οινοποιεία της Δράμας

  

Η περιοχή της Δράμας  φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας και μνημονεύεται από την Αρχαιότητα ως σπουδαία οινοπαραγωγός περιοχή. Η εκδρομή αυτή περιλαμβάνει επίσκεψη σε 3 Οινοποιεία της περιοχής.