Οικογενειακές Διακοπές

IMG 20230716 121416 e1694876220678

  Πεζοπορία στη Δράμα

  6 ώρες

  Πεζοπορία σε γνωστά μονοπάτια της Δράμας. Γρανίτης, Ελατιά, Παρανέστι είναι μερικά από τα γνωστά μονοπάτια της περιοχής όπου ο πεζοπόρους μπορεί πολύ εύκολα να γνωρίσει.  

  5
  Βασισμένο σε 2 Κριτικές
  τηλεσκόπιο, αστροπαρατήρηση, astroparatirisi, astronomia, αστρονομία, d

   Αστροπαρατήρηση με 8″ τηλεσκόπιο

   4 ώρες

   Ερχόμαστε στον χώρο σας και σας δείχνουμε όλα τα διαμάντια του έναστρου ουρανού. Μαθαίνουμε να χαρτογραφούμε τον ουρανό όλες τις εποχές. Να διακρίνουμε τους πλανήτες ανάμεσα στους απλανείς αστέρες και πολλά πολλά ακόμα μυστικά του ουρανού. *ιδανικό για Σχολεία, Συλλόγους,…

   0
   Βασισμένο σε 0 Κριτική
   mountain bike

    Ride Άλσος Καλλιφύτου – Ταξιάρχες – Βαθύλακος

    5 ώρες

    Στη διαδρομή αυτή διασχίζουμε το χείμαρρο της Καλλιφύτου με το πλατανόδασος και τους ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς. Ανεβαίνουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία από το οποίο ξεκινάνε τεχνικές καταβάσεις διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Tip της διαδρομής η συχνή εμφάνιση ζαρκαδιών.

    0
    Βασισμένο σε 0 Κριτική
    biking family

     City Ride και Άλσος Κορυλόβου

     3 ώρες

     Από το ιστορικό κέντρο της Δράμας και τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, οδηγούμε προς το πευκοδάσος του Κορυλόβου. Τα μονοπάτια του θα μας οδηγήσουν στην περιοχή Πανόραμα, με θέα στους Φιλλίπους, το όρος Παγγαίο και την πεδιάδα της Δράμας.

     0
     Βασισμένο σε 0 Κριτική
     Aggitis Cave

      Aggitis Trail 4×4

      8 ώρες

      Εκδρομή με ελαφριά πεζοπορία και γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

      5
      Βασισμένο σε 3 Κριτικές
      Elatia Forest

       Brunch στο Δάσος Ελατιάς

       7 ώρες

       Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

       5
       Βασισμένο σε 4 Κριτικές
       kataraktis agias varvaras stin Drama dypotama

        Γη του Νέστου

        8 ώρες

        Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

        5
        Βασισμένο σε 1 Κριτική
        Ancient Theatre of Philippi

         Philippi Tour

         7 ώρες

         Εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο ιδιαίτερο μοναστήρι της Εικοσιφοινίσης, σε ένα από τα μοναδικά Σπήλαια της περιοχής και σε ένα Πανέμορφο Οινοποιείο.

         5
         Βασισμένο σε 1 Κριτική
         IMG 20230815 184325 002

          North Drama 4×4

          8 ώρες

          Μία εκδρομή στο οχυρό Λίσσε, σε ένα από τα ελάχιστα ποτάμια Σπήλαια της Ελλάδος, το Σπήλαιο του Αγγίτη και σε ένα από τα κορυφαία οινοποεία της περιοχής.

          5
          Βασισμένο σε 1 Κριτική
          costa lazaridi winery

           Οινοποιεία της Δράμας

           5 ώρες

           Η περιοχή της Δράμας  φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας και μνημονεύεται από την Αρχαιότητα ως σπουδαία οινοπαραγωγός περιοχή. Η εκδρομή αυτή περιλαμβάνει επίσκεψη σε 3 Οινοποιεία της περιοχής.

           5
           Βασισμένο σε 1 Κριτική