Βουνό

monopati thilias

  Πεζοπορία Θηλιά Ξάνθης ~ 25 Φεβρουαρίου

  μονοήμερη

  Πεζοπορία 15χλμ στο μονοπάτι Θηλιάς στην Ξάνθη, σε μία μέτριας δυσκολίας διαδρομή 5ωρών περίπου και 600 υψομετρικών και συνέχεια με ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

  0
  Βασισμένο σε 0 Κριτική
  mountain bike

   Ride Άλσος Καλλιφύτου – Ταξιάρχες – Βαθύλακος

   5 ώρες

   Στη διαδρομή αυτή διασχίζουμε το χείμαρρο της Καλλιφύτου με το πλατανόδασος και τους ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς. Ανεβαίνουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία από το οποίο ξεκινάνε τεχνικές καταβάσεις διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Tip της διαδρομής η συχνή εμφάνιση ζαρκαδιών.

   0
   Βασισμένο σε 0 Κριτική
   Aggitis Cave

    Aggitis Trail 4×4

    8 ώρες

    Εκδρομή με ελαφριά πεζοπορία και γευσιγνωσία κρασιού στη γη του Διόνυσου, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό Σπήλαιο πηγών Αγγίτη καθώς και  το Φαράγγι του με την υπέροχη θέα και τις βραχογραφίες 2.500 χρόνων  που βρίσκονται στο  Σπήλαιο του Ορφέα.

    5
    Βασισμένο σε 3 Κριτικές
    Rafting at Aggitis

     Rafting

     4 ώρες

     Ράφτιγκ στον ποταμό Αγγίτη και Νέστο. Η εμπειρία αυτή θα σας γεμίσει αδρεναλίνη και θα σας μείνει αξέχαστη, αντικρίζοντας την ομορφιά και το μυστήριο του ποταμού Νέστου.

     5
     Βασισμένο σε 2 Κριτικές
     Elatia Forest

      Brunch στο Δάσος Ελατιάς

      7 ώρες

      Εκδρομή με jeep 4×4 και brunch στο δάσος Ελατιάς, ένα «αυθεντικό και ανεπανάληπτο μουσείο της φύσης με οργιαστική βλάστηση και άγρια ομορφιά»

      5
      Βασισμένο σε 4 Κριτικές
      Partheno Dasos Fraktou Drama

       Γη του Νέστου

       8 ώρες

       Μία μοναδική εκδρομή στην Γη του Νέστου με 4×4.  Πεζοπορία, Καταρράκτες , Απομονωμένα ξωκλήσια, Πέτρινα Γεφύρια, Μεγάλα Φράγματα και ένα μοναδικό Γεύμα.

       5
       Βασισμένο σε 1 Κριτική
       Paragliding

        Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

        2 ώρες

        Ζήσε την μοναδική εμπειρία του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Πτήση με έναν από τους πιστοποιημένους πιλότους και το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό ντύσιμο, μποτάκια και τον κατάλληλο καιρό.

        5
        Βασισμένο σε 4 Κριτικές